Asiakaspalautteet
"Erinomainen Personal Trainer -ohjelma Aito kiinnostus, vankkumaton tuki sekä varma asiantuntemus. Loistava yksilöity valmennusohjelma sekä säännölliset edistymisen arvioinnit ovat kohottaneet treenamiseni uusiin korkeuksiin, mikä on johtanut merkittävään lihasmassan ja voiman kasvuun. Lisäksi Janin ravitsemusohjaus on mullistanut ruokailutottumukseni, edistänyt terveempää suhdetta ruokaan ja tukenut yleistä hyvinvointiani. Voin vilpittömästi suositella Janin ohjelmaa kaikille, jotka etsivät poikkeuksellista personal traineria, jolla on positiivinen asenne sekä motivoiva henki ja joka tekee kaikkensa auttaakseen asiakkaitaan menestymään.""Ystävällinen,kannustava ja erittäin asiantunteva pt! Sain haluamiani muutoksia kroppaan ja ruokailuun. Treeniohjelma katsottiin tarkkaan yhdessä läpi ja neuvoja pystyi kysymään milloin vain. Tunsin että musta ollaan todella kiinostuttu ja halutaan edistää mun hyvinvointia ja varmistaa että pääsen tavoitteisiini. Viesteihin vastattiin nopeasti ja kuulumisia kyseltiin säännöllisesti mikä motivoi treenamisessa. Parasta oli että Inka oli tosi lempeä ja aina valmis auttamaan! Todella upea kokemus jota voin suositella kaikille😊".
"Ravintovalmennus oli silmiä avaava, huomasi miten tulisi syödä useammin ja miten huomioida eri ravintoaineiden saantia aterioilla. Sai myös kivoja vinkkejä siitä, miten korvata joitain epäterveelisiä valintoja terveellisemmillä vaihtoehdoilla. Ravintovalmentaja Inka oli ymmärtäväinen ja kannustava.💛"
"Sain tosi selkeän kuntosaliohjelman lämmittelyineen, löytyi liikkeisiin ohjevideot ja Inkalta helppo kysyä neuvoja jos jokin askarruttaa."
"Olen aina tykännyt urheilusta mutta syömisestä en ole tiennyt mitään ja syönytkin vain kaikkea ja paljon. Tästä johtuen ollut erilaisia ongelmia mm. Närästystä ja vatsavaivoja. Tilasin sitten Janilta ruokavalion ja sitä nyt pyrkinyt noudattamaan ja olen huomannut olon kohentuneen jo melko lyhyessä ajassa. Tykkään siitä että tarjolla on joka aterialle useampi vaihtoehto eikä tarvitse aina syödä samaa ja välillä voi ottaa vähän rennommin. Hyvän rungon olen saanut syömiselle. Suosittelen!"
"Kun 15-vuotias poika halusi aloittaa kuntosalireenit ja vanhemmat on melko pihalla harrastuksesta ja YouTube tulvillaan enemmän tai vähemmän arveluttavaa infoa, Janin koutsaus oli kuin nenä päähän. Kokonaisvaltainen ja yksilöllinen arvio lihaskunnosta ja ruokavaliosta. Realistinen ja toimiva kuntosaliohjelma. Järkevät muistutukset ruokavalioon. Yhteiset käynnit kuntosalilla, joiden avulla varmistettiin ettei kasvavalle kropalle aiheudu vaurioita väärin tehdyistä liikkeistä"
"Jani teki minulle noin vuosi sitten kuntosali- ja ruokavalio-ohjelman. Kärsin selkäkivuista ennen kuin aloitin kuntosaliharjoittelun.Sen jälkeen kun aloitin Janin neuvomilla ohjeilla harjoittelun selkäkivut ovat hävinneet. En ollut käynyt kuntosalilla noin 20 vuoteen, mutta Jani opetti minua kädestäpitäen miten liikkeet tehdään oikeaoppisesti ja myös perusteli mihin mikäkin liike vaikuttaa. Kuntosaliharjoittelu on ollut aikaisemmin vähän vastenmielistä, mutta nyt olen oppinut tykkäämään siitä ja suuri kiitos kuuluu Janin opetuksen ansiosta. Jani on erittäin hyvä opettaja, rauhallinen,erittäin ystävällinen, asiantunteva, helposti lähestyttävä ja asiakkaan huomioonottava. En voi muuta kuin suositella Jania, jos haluaa itsensä kuntoon."
"Olen lapsesta saakka tottunut liikkuman ulkona ja siitä syystä kuntosali jäänyt taka-alalle. Kun tuli mahdollisuus aloittaa treenaus pienryhmässä päätin tarttua tilaisuuteen. Istun aika paljon (liikaa) työn puolesta joten minulle on tärkeä päästä liikkumaan ja pitää yllä hyvää lihaskuntoa jo ikäni puolesta. Inkan valmennuksessa on ollut matala kynnys aloittaa. Hän ohjaa rauhallisesti kunkin taso huomioiden. Varmistaa että liikkeet tulee oikein tehtyä ja antaa tarpeen mukaan yksilöllisiä ohjeita ja kannustusta. Treenit ovat olleet monipuolisia ja sovelluksesta on iso apu omatoimisessa treenamisessa. Olen alkanut nauttimaan ja jopa kaipaamaan kuntosalia jos joku treeni on jäänyt välistä syystä tai toisesta. Oma vointi ja jaksaminen on parantunut muutamassa kuukaudessa. Kyllä voin suositella, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa."
"Tykkäsin kovasti pienryhmästä. Iso osuus tietty sillä että oli pääosin tuttu porukka ja tekeminen oli siksi rentoa ja hauskaa.😊 Varmuutta salitouhuun tulin hakemaan ja sitä sain. Kaiken kaikkiaan tykkäsin treeneistä. Ja opin uusia asioita, tekniikkaa. Tärkeää ettei riko paikkoja."