Personal Training

Kenelle?

Tavoitteenasi on jokin näistä: 
Kunnon kohentaminen ja hyvinvoinnin lisääminen
Kokonaisvaltainen elämäntapamuutos
Painonpudotus tai kiinteytyminen
Saada lisää voimaa tai lihasta
 
Haluan palata liikunnan pariin tai kaipaan valmentajan apua ja tukea. Haluaisin jaksaa paremmin
 
Lähdemme kanssasi rauhallisesti liikkeelle. Etsimme sinulle sopivat rutiinit. Treenit ovat sinulle helppoja, eikä sinun tarvitse tehdä liikkeitä jotka tuntuvat pelottavilta. Sinun ei tarvitse osata mitään, opetellaan yhdessä! Jo 1-2 treenikerralla viikossa voit hoitaa erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja ja lisäksi saat lihaskuntoasi parannettua. 
 

Haluan lisää lihasta

Huolehdimme, että syöt tarpeeksi ja riittävän terveellisesti, jotta saat tarvittavat ravinteet lihasmassan kasvattamiseksi. Ruoka on tärkeä osa kehitystäsi. Tehdään sinulle ohjelma jossa kehität lihasmassaa järkevästi kaikki osa-alueet huomioiden. Saadaksesi lihasta treenikertoja viikossa tulee kertyä noin 3-4. Todennäköisesti olet jo käynyt jonkin aikaa salilla ja liikunta on sinulle jossain määrin säännöllistä. Ja jos ei, sekään ei ole este. 

Suositeltu kesto 6-12kk

 

Haluan voimaa

Haluat saada isommat sarjapainot kehiin tai olla yksinkertaisesti vahva. Varmistetaan sulle fiksu ohjelmointi keskittymällä isoihin pääliikkeisiin. Katsotaan samalla riittävä ravinnonsaanti, jotta jaksat raskaat treenit ja varmistat kehityksesi. Treenaat salilla noin 3-4 kertaa viikossa.

 

Suositeltu kesto 6-12kk