Jani Leinonen

Personal trainer, Fysiikkavalmentaja, Ravintovalmentaja

Biography

Elämäntapamuutokseni, jossa pudotin painoa 22kg sai minun intohimoni syttymään liikuntaa kohtaan. 

Haluankin auttaa jokaista saavuttamaan omat tavoitteensa lähtötilanteesta riippumatta ja jakaa omaa osaamistani toisille. Itse olen harrastanut tavoitteellisesti kuntosalia n. 5v ajan, joten pystyn ymmärtämään mitä muutoksen tekeminen vaatii. 

Olen valmentajana aidosti läsnä ja helposti lähestyttävä. Kyllä minusta myös sopivaa jämäkkyyttä löytyy, silloin kun sitä tarvitaan.

Minun kanssani onnistuu rasvanpoltto, lihasmassan kasvattaminen, kiinteytyminen ja myös ihan tasapainon hakeminen.

Lähivalmennus tapahtuu Oulussa ja lähiseudulla, sekä myös etävalmennukset onnistuu.

TARINANI

Peruskoulusta päästyäni ajattelin, että enää ikinä en vapaaehtoisesti liiku millään. Siis vihasin liikuntaa 19 vuotiaaksi asti kunnes kerran peilin eteen mentäessä itseinho oli jo niin suurta, että päätin tehdä asialle jotain.

Aloitin pudottamaan painoa erilaisilla kitudieeteillä ja kyllä paino tippui, mutta kilot tuli korkojen kanssa takaisin. Loppujenlopuksi löytyi kultainen keskitie siihen miten syön ja liikun. Nyt takana on neljä vuotta siitä kun pudotin 22kg painoa ja sain ilon urheilemiseen. Nykyään arki kuluu pitkälti urheilun parissa ja siitä saa aidosti iloa.

Tästä lähti idea kouluttautua Personal Traineriksi ja Ravintovalmentajaksi. Itse ajattelen, että siitä on paljon etua valmentajana, kun on ensin hakannut kunnolla päätä seinään ja sitten onnistunut jossain muutoksessa, että sitä omalla tavalla ymmärtää paremmin samassa tilanteessa olevia ihmisiä, kuin joka on aina ollut vartaloltaan kuin veistos. Valmentajana olen sinun tukenasi ja autan sinua saavuttamaan tavoitteesi.